Featured

First steps

I know using some words into sentences and sentences into paragraphs doesn’t makes me a writer or blogger. I don’t call myself one either. I write because it’s the only way I know to express myself. Writing is a part of me!! It makes my heart relief and fly to the seventh sky. It is the only thing which gives me true happiness.

Writing is the way I talk my heart out. And BLOGGING makes me write even more. It’s expanding my vocabulary, broadening my mind , helping me learn even more, giving me more ideas,making me more creative. Basically I’m just learning but most importantly Blogging is making me HAPPIER than I ever was 🙂

So I will keep on writing. The more I write the more I get encouraged 🙂

Thank you

Ngoscn

Too near yet so far

11 Questions

1. What are the five things that you need to have with you no matter where you go ?

Ans :

I hardly get out of house . If I don’t have a reason to go out , I can spend whole day/week/month just staying at home ( In fact I do ) . So first thing is “Reason” I need to have no matter where I go . Since I’m veryyyyyyyy moody these past months ( or this whole year ) I need to be in good mood to go out (when you’re in mood you are automatically energetic )Third is obviously permission I need to have haha and rest is my phone and money .

I’m stepping out means I have a reason important enough not to be forbidden by anyone . 😂

2. What is the first thing you do when you wake up every morning ?

Ans : The first thing I do when I wake up every morning is take a 10-20 minutes power nap 😂

3. Do you enjoy what you do (your job , studies. . . ) ? If you don’t what is your dream job or carrier ?

Ans : I’m neither studying nor do I have a job , but I’m enjoying whatever I’m doing 🙂

I had a dream job and still dream it to come true .

4. Given one year to learn anything (horse riding , quantum physics , architecture , design , learn to play an instrument, . . . . ) what would you like to learn and why ?

Ans : I always wanted to learn to play a guitar ! I don’t know why exactly I wanted it before (every teens dream I guess ) but now that I know it’s the most romantic way to express your feelings ❤️ I would love to learn to play guitar .

Horse Riding – No guts 😂

Quantum Physics/Architecture – My Mind don’t have potential to understand science 😂 but I would love to design my home ❤️

5. Tell me about your most embarrassing moment

Ans : I’m really a clumsy person 😂 but sorry I don’t remember any right now. Will update you soon 😂

6. What do you do to motivate yourself ?

Ans : I get inspired by most of the things I see be it my grandmother worrying about her 50 years old son like a kid , be it the dd selling chatpates and not being dependent on her husband’s income only . I learn from whatever I see . But to stay motivated is something I have to practice more there’s some of the days when all I feel is dull and unmotivated !! No matter how much I read or watch motivational videos they are of no help so I don’t force myself . Take rest and let my mind relax until I feel energetic again ! This cycle repeats in a circular motion 😂

7. What is the animal that describes you the most and why ?

Ans : Loyal and Loving , sniff everything 😂

Can sleep all day if let to

My “Noona”

8. If you had opportunity to go back in time to change something , would you go back or not ? Why ?

Ans : Every one of us at some point of life , want to go back in time either good or bad ! Don’t we ?

Sometimes , I wish to be a little kid again with no worries and cry to get whatever I want ! But that’s out of my hand so I would not waste my time thinking about it .

There’s one thing that was in my control and if I had opportunity to change it , I would definitely go back and bid my mum a last good bye . Kiss her and thank her for being such a wonderful mother . I couldn’t attend her funeral which I should have . My papa , boyfriend (now husband ) few relatives also didn’t got to because of me , which I regret .

9. What makes you happy ?

Ans : Almost Everything !A goodnight/good-morning text from my husband , seeing noona play , a plate of home made mo:mo: , birds chirping ,babies laughing ,notification from WordPress anything can make me happy 🙂

10. What is one thing you would be happy to do all your life , without getting paid for ?

Ans : To Be a Mother 🙂

11. What is your favorite quote ?

Ans : Why did you gave up ? I still struggle to answer this question when asked .

I answered him ,” Life doesn’t pan out the way we want sometimes” when asked by my elder brother (cousin ) two years earlier . This was the only excuse I had to ignore this wounding question ! I literally choke whenever I’m asked why don’t I continue anymore .

Yes ! It doesn’t ! it’s you , who have to make it turn out the way you want . It depends on you only you to let your plans work out . Sister ! Don’t you ever give up he said .

Sometimes when I think about my life and stuffs . I realize , I’m the one responsible for loosing myself . I could have done so many things if I wanted . I was the one who stopped myself .

Thankfully , I pulled myself out from the darkness I had threw myself in ! I found the lost me and here I’m creating what I own “My Life”

I only realized the true meaning of my favorite quote , when I went through so many downturns which did broke me but when I stood back I was stronger , stronger than ever .

Life isn’t about finding yourself , it’s about creating yourself

George Bernard Shaw

As I’ve already mentioned in answer no.3 I had a dream job and still dream it to come true !!

Well that “DreamJob” was the reason I lost myself !

I couldn’t think of anything else except that one damn job , which made me loose my self-esteem , forget the potential I had , blinded me and didn’t let me see other paths I could walk on .

A month passed , a year passed all I did was complain , complain about every thing .

I knew I was going nowhere with this attitude. I started writing my diary again and slowly I was brooming the trash I had in my mind . When my mind was cleansed I could now see clearly . Shit ! There were so many things I could have done in these two years .

I used to read a lot of posts of “LEXLIMBU” and “STORIES OF NEPAL” which made me start a blog , I first joined blogspot and later my husband introduced me to WordPress . I started writing , writing for myself and asked my husband to read . My husband , my first and only reader praised my effort and encouraged me to write more ! The more I wrote , the more I was pulling myself out from the darkness and finally I could see the light . I could see many more paths , I knew I could walk on . That’s what my another favorite quote is !

You’re never too old to set another goal or dream a new dream

C.S Lewis

I’m gaining my self-esteem , confidence back . I can do anything now all that matters is my satisfaction and happiness 🙂

Not that I gave up on my dream , still I wish it to come true but even if it doesn’t , I won’t be disappointed .

Oh God !! This is pretty long for just an answer haha so much personal stuffs !!

Well this is what I write about .

My feelings , my thoughts , my experiences !!

I’m grateful to this amazing lady Deepika for giving me this opportunity to let my feelings be poured with her astonishing questions . Thank you love ❤️ I will always be in-debated to you .

People do visit her – https://deepikapyd.wordpress.com

She is awesome ❤️❤️


Sunshine Blogger Award

An award to all the inspiring bloggers spreading positivity and happiness .

Every one of us here is to spread positivity . So I nominate you all ❤️

My Question Are :-

  1. Any phobia ?
  2. How do you deal with stress or depression ?
  3. Mig ? Ever heard or used mig ? 😂
  4. Do you really think rain is romantic ?
  5. Favorite you-tuber if any ? Why ?
  6. Book recommendation .
  7. Blogging Tips .
  8. Things you know about Nepal ?
  9. Ever thought of visiting Nepal ?
  10. What is reincarnation in your language ?
  11. What do you think about same gender marriage ?

I’m unable to come up with contents to write about , please tolerate my award posts lovelies .

Thank You

आमा

हिजो मात्र हो जस्तो लागथ्यो

तर आज चार वर्ष बीती सकेछ

जाहा एक पल तिमी बिना

गाहरो छ काटन

त्याहा जूनी बिताउनू छ

तिम्रो यादमा ।

आमा